Destination unknown

EEN ZOEKTOCHT NAAR DE

MENSELIJKE MAAT!

Destination Unknown is

is een samenwerking project ontstaan tijdens corona. Milo Berlijn (Trainmark), Rodney van den Hengel (Heilige Boontjes) en Ruud Tompot (Reset your Brand) vroegen zich hard op af of er echt iets ging veranderen of dat alles weer bij het oude zou komen, na corona.

Maar wat denkt u?

Wij weten nog niet of we straks weer achteruit hollen door een nieuwe lockdown of wellicht een nieuw virus.

We weten wel dat de verstilling van de maatschappij door lockdowns en meer gedwongen thuis zijn ons tijd gaf om na te denken, om in de spiegel te kijken, te reflecteren om misschien eens te gaan denken hoe wij als mens omgaan met de menselijke maat, in een veranderende maatschappij.

De menselijk maat!

Misschien dacht u net als ons; ‘ho even, nu voelen die regels en systemen heel anders dan voor corona’. Minder vanzelfsprekend.

We zijn er de afgelopen twee jaar achter gekomen dat er ander gedrag en beslissingen nodig zijn om met al deze onverwachte veranderingen om te gaan. Wellicht zelfs onderscheidend te worden van wat andere organisaties doen.

Wat precies?

Daar wil Destination Unknown samen met u een antwoord op vinden.

Gaat u mee?

Moet worden Want hoe zit het nou bij u met de menselijke maat?

Wij kwamen er achter, om een voorbeeld te noemen, dat we niet allemaal op dezelfde werkplek hoeven te zitten. En zo waren er nog meer zaken, waar we eigenlijk nooit bij stil stonden, waar het misschien anders kon. We waren er zelfs verbaasd over. Nooit gedacht ook, om noodgedwongen andere oplossingen te bedenken vanuit een menselijke optiek. Het bleek in sommige gevallen heel verfrissend en logisch. Dat we daar niet eerder aan hadden gedacht!

Wil jij ook wakker worden?

Voordat je gaat nadenken hoe dan, is het wellicht handig je wakker te maken en de menselijke maat te ondervinden.

En dat gaan Milo Berlijn, Rodney van der Hengel en Ruud Tompot doen, jullie niet alleen wakker maken, maar confronteren met de menselijke maat. Niet op bezoek sturen bij die directeur van dat succesvolle bedrijf, wel bij de mens achter dat succesvolle bedrijf, of de ex crimineel die het licht zag, of bij het gastvrije hotel waar jij je als mens thuis voelt.

‘Weggaan om je thuis te voelen.’

THE CREW

Maar wie zijn die ‘Unknown Destination gasten dan?

Rodney van den Hengel Founder Heilige Boontjes

Milo Berlijn Founder van Trainmark

Ruud Tompot Trendcurator en urban explorer bij Reset Your Brand