THE CREW

Destination unknown

De ene speelde Carré vol, de andere kent elke penitiare inrichting in Nederland ook van binnen en als we de derde deelnemer in dit project als de normaalste beschouwen moet het wel gaan over de menselijke maat.

Berlijn, Van den Hengel en Tompot kennen elkaar via diverse inspirerende trajecten waar zij werden ingezet als spreker of als curator. De mannen hebben allemaal iets met Rotterdam, met mensen en met voetbal. Ook al hebben ze over ‘hun favoriete club’ wel een verschil van mening. Zet ze voor een groep en ze praten honderduit.

Van die mannen die niet alleen poetsen maar ook lullen.

Rodney Van den Hengel

Zelf verre van een ‘Heilig Boontje’, heeft verstand van koffie, coke, jongeren met een randje en is behoorlijk confronterend. Kom niet aanzetten met gezeik bij Rodney, want hij zeikt je met humor af. Tergelijkertijd biedt hij wel inzichten waar jij nooit over nadacht. Wegkijken is geen optie.

Baas Heilige Boontjes  

‘Ik heb er 25 jaar over gedaan om eerlijk te worden en werk nu zelf mee aan een systeem wat oneerlijk is.’ Een systeem wat mijn salaris betaalt en mensen op het rechte pad houdt, nadat ze door datzelfde systeem in de criminaliteit zijn beland.’

Milo Berlijn

Hospitality koning, gangmaker in aardigheid, speelde menig theaterzalen vol met zijn ‘Mens Erger Je Niet’ show, Aan de hand van hilarische en rake voorbeelden laat hij zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren. Al jaren is Milo een veelgevraagd spreker op het gebied van menselijke interactie. Hij confronteert, reageert en inspireert met rauw cabaret dat het hart aanspreekt.

Baas Trainmark

‘Wie geen lol heeft in zijn werk, kan niet fatsoenlijk met gasten of klanten omgaan.’

RUUD TOMPOT

Inspireerde heel de wereld met onontdekte sprekers op verborgen plaatsen voor diverse consultancybureaus. Schreef in corona tijd samen met twee partners in crime The Reset Chronicles, over 150 ondernemers tijdens corona tijden. Baas Reset the World, Your Brand en door een aantal ingrijpende fysieke privé-momenten reset hij tegenwoordig vooral zich zelf.

Baas Reset the world & Your Brand

‘Het is de hoogste tijd dat we in sommige sectoren, zoals de zorg, onderwijs, maar ook de politiek eens wat menselijker gaan worden?’

Weggaan om je thuis te voelen